Uudet hallituslaiset esittäytyvät

KMOry sai uuden puheenjohtajan lisäksi kolme uutta hallitusjäsentä. Unisono esittelee tässä uudet tulokkaat:

 

 

1. Kuka olet ja missä vaikutat?

2. Mitä odotat KMO:n hallituspestiltä?

3. Suurimmat haasteet/ilonaiheet (musiikin)opettajan työssä tänään?

4. Asia, joka kiinnostaa juuri nyt?

5. Jos saisit toteuttaa minkä tahansa asian nykyisessä työssäsi, mikä se olisi?

 

 

1. Olen Laura Pukki, jyväskyläläistynyt pohjoispohjanmaalainen. Työmaanani ovat pääasiassa olleet yläkoulut ja lukiot. Tällä hetkellä sijaistan Jyväskylän yliopistossa opettajankoulutuslaitoksen musiikinopettajan tehtävissä.

2. Odotan hallituspestiltä uusia näkemyksiä ja kokemuksia valtakunnallisesti musiikinopettamiseen liittyvissä asioissa. On mielenkiintoista päästä tutustumaan uusiin ihmisiin ja päästä näköalapaikalle kuulemaan miten meillä musiikinopettajilla menee eri puolilla suomea.

3. Iloissani opettajan työssä olen yhteistyön lisääntymisestä ja siitä kun näkee oppilaiden tai opiskelijoiden oivaltavan uusia asioita. Tyytyväinen ja toisaalta haikea olen silloin kun huomaan tekeväni itsestäni tarpeettoman, kun oppilaat luottavat itseensä ja motivoituvat tekemään asioita itse. Tähän pisteeseen pääseminen on sekä suuri ilonaihe että haaste.

4. Elämässä tällä hetkellä kiinnostaa mukava vaihteleva arki ja uudet työkuviot.

5. Haluaisin toteuttaa monien aineiden välisen projektin, jossa musiikilla olisi ihmisiä yhdistävä merkitys. Esimerkiksi musikaalin!

 

Laura Pukki

 

1. Olen Emmi Räisänen, opiskelen Jyväskylän yliopistossa musiikkikasvatusta ja erityispedagogiikkaa. Olen Pedaali-ainejärjestömme Koulutuspoliittinen vastaava.
2. KMO:n hallituspestiltä odotan innolla uusia haasteita ja sitä, että pääsen toteuttamaan ja vaikuttamaan erilaisiin KMO:n tapahtumiin ja kannanottoihin sekä kehittämään KMO:ta opiskelijaläheisemmäksi järjestöksi.
3. Suurimmat haasteet musiikinopettajan työssä varmasti tulevat liittymään inkluusioon ja siihen, miten pystymme ottamaan huomioon nämä heterogeeniset oppilasryhmät musiikinopetuksessa.
4. Itseäni kiinnostaa valtavasti erityispedagogiikka, jota opiskelen ja myös musiikkiterapia.
5. En ole töissä juuri nyt, mutta olisin erittäin kiinnostunut kokeilemaan yhteisopettajuutta, kun pääsen työelämään.

 

FullSizeRender

 

1.  Heta Lemminkäinen, toimin musiikinlehtorina Seinäjoella. Toimenkuvaani sisältyy sekä yhtenäiskoulun että lukion kursseja.

2.  Odotan hallitustyöskentelyltä ajankohtaisten ja musiikkikasvatuksen kannalta olennaisten ja tarpeellisten asioiden työstämistä yhdessä hallitusten jäsenten kanssa.

3.  On ilo tehdä töitä oppilaiden ja opiskelijoiden kanssa. Haasteelliseksi koen opetustyön ja lisääntyneen muun työn tasapainoisen yhteensovittamisen.

4.  Olen kiinnostunut matkoista; sekä oikeista että niiden suunnittelusta ilman toteutusta.

5.  Nykyiseen  toimenkuvaani sisältyy liikkumista eri koulujen välillä, minkä toivon vähenevän tulevina vuosina.

V__CBEA

Kategoriassa Artikkelit

Jätä kommentti