Syyspäivät odottavat

Kesän jälkeen yhdistyksen sähköpostiin tulee uusia jäsenhakemuksia. Usein hakemuksen on täyttänyt opettaja, joka on juuri valmistunut ja ensimmäisessä työpaikassaan. Mielessä pyörii moni asia: oppilaiden kohtaaminen, tuntien suunnittelu ja uusi työympäristö. KMO ry ei taatusti ole ensimmäisenä mielessä, mutta yhdistys pyrkii muuttamaan tämän asian.

Tai jos ei nyt ihan asialistan ensimmäiseksi päästäkään, niin alkupäähän kuitenkin. Vireästi toimiva yhdistys tarvitsee jokaisessa opetusuran vaiheessa olevia joukkoonsa. Noviisien innosta on meillä paljon opittavaa ja konkarit taas tuovat kokemuksellaan perspektiiviä moneen ongelmaan.

Syyspäivät ovat jo aivan ovella ja tarjoavat lisäkoulutusta teille kaikille. Seinäjoen lyseo tarjoaa hyvät puitteet kaksipäiväiselle koulutustapahtumalle, jossa on monipuolinen ohjelma ja lisäksi tapaat muita musiikinopettajia ympäri Suomea.

Koulutuspäivien yhteydessä järjestetään myös yhdistyksen syyskokous, jossa pääset kuulemaan, millaisia suunnitelmia KMO:lla on ensi vuodeksi ja miltä taloustilanne vaikuttaa.

Lue kouluttajaesittelyt ja ohjelma tästä numerosta. Tervetuloa Seinäjoelle!

Kati Turtiainen

 

Kirjoittajan kuva

Jätä kommentti